Band MOO! bij Het Glazen Huis Lelystad

0
2829
Foto: Wierd Massink

Op vrijdag 19 december zal de Lelystadse band MOO! optreden tijdens Het Glazen Huis, op het Stadhuisplein. De grote generale vond afgelopen vrijdagavond al plaats. Toen speelde de band het dak eraf in café & biljart Just Inn, waar het gezellig druk was en de stemming er goed in zat!

MOO! bestaat uit de vier Lelystadse vrienden Patrik, Harry, Jan Alex en Roy die wekelijks muziek met elkaar maken en daar enorm veel plezier in hebben. ‘Het uitroepteken in de naam van onze band staat dan ook zeker voor het enthousiasme en the fun waarmee wij niet- commerciële covers ten gehore brengen,’ vertelt leadzanger Roy. ‘Dit is ook zeker wat onze band zo uniek maakt!’

De band heeft het afgelopen jaar al heel wat succes gehad. Wat ooit begon met een paar liedjes op een bruiloft, is uitgegroeid tot een breed rock repertoire en mooie optredens waarbij iedere keer een groep trouwe fans vooraan staat. Het grotere Lelystadse publiek heeft vooral afgelopen zomer kennis kunnen maken met MOO!. De band had de eer om tijdens Artifest op de vrijdagavond de aftrap voor het festival te geven. Wat een groot succes was!

Voor komend optreden voor Het Glazen Huis heeft de band heel wat uren gerepeteerd. De bandleden zijn er klaar voor en hebben er zin in. Natuurlijk is iedereen welkom om op 19 december naar hen te komen kijken en vooral luisteren!
Voor 2015 staat Jolpop op de agenda. Daarnaast hoopt de band op nog vele mooie avonden bij Just Inn. Erg MOO! voor Onslelystad.

 

Foto: Wied Massink
Foto: Wierd Massink
Foto: Wied Massink
Foto: Wierd Massink
Foto: Wied Massink
Foto: Wierd Massink
Foto: Wied Massink
Foto: Wierd Massink

 

 

 

DELEN
Vorig artikelZilverpark by night
Volgend artikelStrakke lijnen